RSS

Методики

Усовершенствованная схема селекционного процесса с бахчевыми культурами +  

УДК: 631.522.2.635.61/63

Усовершенствованная схема селекционного процесса с бахчевыми культурами

Диденко В.П. – кандидат биологических наук

Диденко Т.В. – научный сотрудник

Институт южного овощеводства и бахчеводства УААН

Методика применения мякоти арбуза, тыквы в рациональном и диетическом питании +  

Употребление мякоти арбуза, тыквы целесообразно проводить между приёмами пищи, или за 1 — 1,5 часа до её приема. Потребление мякоти арбуза рекомендуется в первой половине дня, учитывая мочегонный эффект данного продукта, тыквы — в любое время суток.

Селекция материнских линий арбуза на стойкость против фузариозного увядания. Методические рекомендации. +  

Селекция материнских линий арбуза на стойкость против фузариозного увядания

УДК 635.615

Методика печатается по решению Ученого совета Института южного овощеводства и бахчеводства (протокол № 6 от 24 июня 2010 года)

Методические указания подготовлены сотрудниками Института южного овощеводства и бахчеводства НААН Украины – кандидатом сельскохозяйственных наук О.А. Брытик и заведующим отделом селекции овощных и бахчевых культур О.Г. Холодняком.

Методика проведення польових дослідів з овочевими і баштанними культурами при краплинному зрошенні +  

Методичні рекомендації схвалено і рекомендовано для видання відділенням рослинництва УААН (протокол № 2 від 30 березня 2005 року), вченою радою Інституту південного овочівництва і баштанництва (протокол № 5 від _____________________) та вченою радою Інституту гідротехніки і меліорації (протокол № ___ від _____________).

Методичні рекомендації з проведення моніторингу ефективності виробництва та реалізації продукції баштанних культур на Півдні України +  

УДК 631.1:635.6

Автори: В.А. Лимар, кандидат сільськогосподарських наук, директор Інституту південного овочівництва і баштанництва УААН;

І.О. Соловйов, кандидат економічних наук, старший науковий співробітник;

Н.Л. Шипукова, зав. відділу з питань економічних і маркетингових досліджень;

О.С. Шабля, старший науковий співробітник;

Методіка відбору зразків грунту для проведення агрохімічних аналізів +  

Відбір зразків проводять ґрунтовим буром на глибину орного шару (0-30см) з 10 свердловин.

Ґрунт відібраний для аналізу змішують і ретельно перемішують, висипають на плівку, розрівнюють дощечкою і ділять діагоналями на 4 частини, з яких в рівних пропорціях формують змішаний зразок вагою 300-400г.

Методические рекомендации по изучению морфологических признаков образцов для формирования колекции признаков генофонда бахчевых культур (арбуз, дыня, тыква, кабачок, патиссон) +  

УДК 635.615.61.62:681.325.3

Методичні рекомедації підготували співробітники Інституту південного овочівництва і баштанництва НААН України – кандидат сільськогосподарських наук В.В.Фролов, зав. відділом селекції баштанних культур О.Г. Холодняк.

Усовершенствованная методика получения оригинальных семян бахчевых культур +  

УДК 631.531.12.582.982

Методика друкується за рішенням Відділення рослинництва УААН, протокол №3 від 10.09.2008 р. та вченої ради Інституту південного овочівництва і баштанництва УААН, протокол №8 від 09.09.2008 р.

Розробники методики: кандидат біологічних наук Діденко В.П., старший науковий співробітник Т.В.Діденко. Інститут південного овочівництва і баштанництва УААН.

Методика селекции арбуза на стойкость к альтернариозу +  

УДК.635.615 : 631.52 + 938.1 : 632.4

Методика друкується за рішенням загальних зборів Відділення рослинництва Української академії аграрних наук (протокол № 3 від 10.09.2008) та вченої ради Інституту південного овочівництва і баштанництва (протокол № 8 від 09.09.2008)

Розробник: кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник Соколова В. К., Інститут південного овочівництва і баштанництва.

Сейчас на сайте 0 пользователей и 1 гость.

Производители

Наши опросы

Когда Вы покупаете арбуз?

Choices

Ключевые слова



Наши партнеры:
Доска агро обьявлений ОРСП Шувар